Kurs

VIKTIG INFO ALLE KURS: Påmelding: Epost til: post@oyeryoga.no. Telefon/Sms: 99 00 66 65, eller via Facebook. Påmelding er bindene. Faktura blir tilsendt når kursstart nærmer seg. Dersom det er en kurs uke du ikke kan være med er du velkommen til å ta igjen timen på en drop inn time. Informasjon om  de ulike drop inn timene, og litt info om du er usikker på om du skal velge drop inn timer eller kurs finner du her: http://oyeryoga.no/aktiviteter

 

Mer utfyllende informasjon om de ulike kursene finner dere helt nederst på siden. Honnør/Student: 10%rabatt på kurs prisen. (Senior kurs prisen inkluderer rabatten i oversikten under).

 

Det vil dessverre ikke bli holdt kurs på Tretten Vinteren 2019.

 

Spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt. :) 

 

                                           KURS ØYER VINTEREN 2019

8 Ukers Kurs i Vinyasa Flyt for Nybegynnere, Nivå 1

 

Kursdag/tid: Tirsdager kl 19.30-21.00.

Kursuker: 3-11 (minus uke 9)

Sted: Øyer Yoga sine lokaler på Hafjell Rampa.

Instruktør: Marita Hunder

Pris: 1440,-

Påmeldingsfrist: 11. Januar 2019

Scrooll lenger ned på siden for info om kurs innhold.

 

8 Ukers Kurs i Vinyasa Flyt Yoga for viderekommende, Nivå 2 

Kursdag/tid: Onsdager kl 19.30 - 21.00.

Kursuker: Uke 3-11  (minus uke 9)

Sted: Øyer Yoga sine lokaler på Hafjell Rampa.

Pris: 1440,-

Instruktør: Marita Hunder

Påmeldingsfrist: 11. Januar 2019

Scrooll lenger ned på siden for info om kurs innhold.

 

Senior Yoga Kurs - 8 eller 5 ganger:

Kursdag/tid: Onsdager kl 09.00 - 10.30

Kursuker: Uke 3-11  (minus uke 40) Ønsker du å være med 5 ganger i stedet for 8 kommer du de kurs ukene det passer.

Sted: Øyer Yoga sine lokaler på Hafjell Rampa.

Pris: 8 ganger: 1320,-

Pris: 5 ganger: 825,-

Instruktør: Marita Hunder

Påmeldingsfrist: 11. Januar 2019

Scrooll lenger ned på siden for info om kurs innhold.

 

Informasjon Nybegynner kursene i Vinyasa Flyt Yoga, Nivå 1

Flyt Yoga betyr at vi bevisst plasserer kroppen, i en viss rekkefølge, hvor stillingene er linket sammen med pusten vår. Eller sagt på en mer forståelig måte så inneholder kurset ulike fysiske stillinger som vil gi økt styrke og fleksibilitet, samt pusteøvelser, konsentrasjonsteknikk og avspenning. Stillingene tilpasses hver enkelt person. Vi går igjennom teknikk slik at man lærer seg stillingene grundig. I Flyt Yoga er det ingen regler på hvilke stillinger som må komme i rekkefølge, så man vil også oppleve variasjon og lekenhet i både stillinger og overganger. På Kurset skal du føle at du kan komme akkurat som du er, og at du er god nok som du er.  :) Det vil også på kurset bli gitt en innføring i Yogaen`s historie og filosofi.

 

Informasjon Viderekommende Kursene i Vinyasa Flyt Yoga, Nivå 2

Yogakurset inneholder ulike fysiske stillinger som vil gi økt styrke og fleksibilitet, samt pusteøvelser, konsentrasjonsteknikk og avspenning. Flyt Yoga betyr at vi bevisst plasserer kroppen i en stilling, i en viss rekkefølge, hvor stillingene er linket sammen med pusten. Stillingene tilpasses hver enkelt person. Kurset er et flyt kurs, men det vil også bli såkalte mini workshops nesten hver gang hvor vi ser nærmere på en spesiell stilling eller overgang. Det vil også på viderekommende kurset fortsette med å få mer innblikk i yogaens historie og filosofi.

Forutsetninger:

Det forutsettes at du har tatt nybegynner kurset eller har noe erfaring med yoga fra før for å være med.

 

Informasjon Senior Yoga Kurset:

Yogakurset inneholder ulike fysiske stillinger som vil gi økt styrke og fleksibilitet, samt pusteøvelser meditasjon, konsentrasjonsteknikk og avspenning. Vi tar for oss en stilling om gangen, tempoet er rolig, og det er lett å følge med i timen. Vi bruker også stol som hjelpemiddel. Det vil også bli gitt en innføring i yogaens historie og filosofi. Ingen forkunnskaper trengs for å være med på kurset.