Våre Historier

Wenche Haugstad, Fåberg

Jeg har trent yoga med wenche siden i vinter. Wenche har leddgikt og en avstivet ankel, men det har ikke hindret wenche i å kunne delta på yogatimer. Les mer om hennes første møte med yoga, og hvilke fordeler yoga har gitt henne. Takk for at du vil dele din historie, Wenche! :-) Klikk her for å lese Wenche sin historie

 

 

 

 

  Ane Nyseth, Lillehammer

   Ane forsøkte yoga for første vinteren 2014, og ble hekta fra første time. I sin historie forteller Ane om hvordan hennes første møte med          yoga var. Hvilke fordeler det å praktisere yoga har gitt henne, og hvordan yoga har vært med på å forandre henne.  Takk for at du vil dele      din historie, Ane! :-) Klikk her for å lese Ane sin historie.

 

 

Marita Hunder, Øyer

Mitt første møte med yoga var for ca 5 år siden. I denne historien forteller jeg mer om mitt første møte med yoga. Hvordan jeg var på vei om min store drøm i livet, da livet mitt i 2013 tok en brå og uventet vending. Hvordan jeg måtte tenke på nytt og ta andre valg i livet. Hvorfor flytte hjem, og åpne yogastudio i hjembygda mi. Hva har yoga betydd for meg i livet. Klikk her for å lese hele historien.