Blogg

Kategorier:

Arkiv:

Se nyeste:


Godt Nytt År

Publisert 06 Januar 2019 - kl.21:07 Kategori: Informasjon

Jeg ønsker dere alle et riktig
GODT NYTT ÅR!  :)

 

Målet mitt for 2018 var å overleve. Et lite ambisiøst mål, men jeg hadde aldri trodd det skulle bli så sport on. Mange av dagene handlet virkelig bare om en ting. Å puste. Å overleve. Samtidig har 2018 vært fylt med glede, kjærlighet, refleksjon, lærdom og mange gode dager. 

 

Målet mitt for 2019 er en del mer ambisiøst og krever en god dose bevissthet og mot. Målet mitt for 2019 er å våge og være meg selv, 100%, alltid. Være meg selv 100% som mamma, som samboer, som datter, som søster, som yogainstruktør, som venninne, i møte med gamle og nye mennesker. Ikke la meg styre av omgivelsene, men stå fjellstøtt ved min egen side. Stå fjellstøtt ved siden av mine verdier. La hjertet få frihet til å leve på en måte så det alltid vil føle ro og fred. Ikke tillate andre mennesker eller samfunnet og ødelegge min indre ro. Tillate meg selv til å få lov å være meg selv. Alltid.

 

Uke 3 starter kurs og drop inn timer opp igjen her hos ØyerYoga. All info finnes her: http://oyeryoga.no/blogg?id=78 Min siste vinter hvor jeg underviser Yoga på ukebasis i Øyer. 

 

Veggen i Yoga Studio vil danne grunnlaget for tema og intensjoner for timene i vinter og vår. (underviser ut april) Planleggingen er i gang. Jeg gleder meg til å skrive siste kapitlet i sagaen om ØyerYoga. Jeg håper du vil være med. Noe inni meg sier at det kommer til å bli skikkelig fint. Håper jeg. Samtidig som jeg gleder meg til å introdusere noe av det fremtiden bringer for meg selv på livets vei.

 


Link til innlegg Del på Facebook

Kommentarer

Det er ingen kommentarer til dette innlegget. Bli den første til å kommentere nedenfor!Skriv en kommentar til dette innlegget:
Navn:
Epost:
Kommentar: